Tarix : 13-11-2019, 14:19
“Araşdırmalar göstərir ki, Azərbaycanda əsasən kartof olmaqla tərəvəz saxlamaq üçün 150-200 min ton tutumlu yeni soyuducu anbarların yaradılmasına ehtiyac var".Butov.az xəbər verir ki, bunu “Report”a açıqlamasında Kənd Təsərrüfatı Nazirliyi yanında Aqrar Tədqiqatlar Mərkəzinin direktoru Firdovsi Fikrətzadə deyib.
"Sahibkarlar artıq bu istiqamətdə investisiya qoymaq istəyirlər. Azərbaycanda kartof istehsalı əsasən Şəmkir, Tovuz, Qazax, həmçinin İsmayıllı və Xaçmaz rayonlarındadır. Soyuducu anbarlar istehsal rayonlarında, həmçinin istehlak bazarına yaxın - Bakı şəhəri ətrafında yaradıla bilər", - deyə o, qeyd edib.
Paylaş
Bölmə: İqtisadiyyat / Karusel / Slayd / Xəbər lenti